Haha.. Där fick du!!

Och då menar jag min "älskade" tvätthög/berg.
Från att ha varit Mount Everest så sent som i går, har den nu krympt till en ynka liten gravhög...!
Och golvet är synligt, tvättmaskinen och torktumlaren rengjorda efter alla konstens regler och alla glasreturer nedpackade i påsar för återvinning, likaså petflaskor, tidningar, konserver och plast, som förvarades i samma rum som allt annat..
 Jag kan andas igen!!

Har gett mig i kast med gissa-vilken-strumpa-som-passar-till-vilken-lådorna oxå, och nu behöver jag inte åka och köpa nya strumpor åt oss, för vips så dök det upp en sådär 30 par strumpor som passade ihop. Hurraaaa!!

Fan, det låter ju som att jag aldrig nånsin tvättar, städar eller gör något hushålleligt, trots att jag är hemma hela dagarna, men sanningen är den, det gör jag, varenda dag, men under sjukdomar halkar man efter, och sen byggs det på, får ingen hjälp och så står man där, begravd i sina egna lortkläder.. Och hur roligt är det egentligen att tvätta, vika och sortera VARENDA eviga dag??!?

Nä, roligare att åka pulka med barnen, dricka kaffe med vänner, pussa snornäsor och rita traktorer.. :-)

Julestök och skadedjursbekämpare..

Lucia idag - Hej vad det går undan med dagarna. Snart är det ju för tusan jul!!
Var till mor å far idag, de ville låna pojkarna för att bygga årets pepparkakshus (lite traditionsvarning nu, men mysigt) och jag å mannen for till staden och inhandlade födelsedagspresenter till Melwin och nån liten julklapp.

Skulle behöva ta hit en stor städ och saneringsfirma, har legat i förkylningar och magsjuka nu de senaste veckorna, och huset ser mer ut som en uppsamlingsplats för tvätt, leksaker, disk och hundhår. Anticimex ringde i måndags och sa att de kommer till veckan för besiktning, det kändes ju jämmerligt skoj att ha de kravlandes bland sopskåp, tvätthögar och damm nu innan jul, så det måste ju städas, på RIKTIGT denna gång.. Inte bara förflytta alla högarna runt runt, som annars är vanligt förekommande hos arten Lindell.
Skulle väl kanske städa just för att det är jul oxå, men jag iär inte den som storrengör ungen och putsar kopparkärl bara för den helgen, det gör jag när det behövs.. Men nu har jag släpat efter, och det känns som att bestiga Mount Everest bara att ge sig på tvätthögen..

Jag vill ha klar min tvättstuga (hallå, tomten, hör du mig?) och ha klar övervåningen (hoho, svara då!).. Mannen gav på förslag att vi ska fira jul hemma nästa år, och det vore faktiskt förbannat skönt om allt sånt var klart då, för då kan man ju få plats med alla 20 st som ev kommer på julfirande..

Nej, om man skulle ta å värma lite glögg..? -15grader ute, och det är lite ruggigt inne..

Kram!

RSS 2.0